O NAS

po pierwsze:
PIEROGI

Już od najmłodszych lat, będąc wielkimi, zagorzałymi fanami pierogów przygotowywanych przez nasze babcie wiedzieliśmy, że w tym tradycyjnym polskim daniu jest coś, co sprawia, że nie może się ono znudzić. Postanowiliśmy zgłębić ich sekret i tak w połączeniu pasji, zamiłowania do pierogów, ciężkiej pracy i wytrwałości powstało Mandu…

po drugie:
PIEROGI

Szanując polską pierogową tradycję dokładamy wszelkich starań, aby za pomocą smaku przywołać naszym klientom wspomnienia z dzieciństwa, kiedy to zajadali się babcinymi pierogami. Jednak głodni wiedzy i ciekawi nowych doznań smakowych postanowiliśmy pójść o krok dalej.

Pierogi mają to do siebie, że zarówno farsze, którymi mogą one zostać wypełnione, jak i ciasto przyrządzane na niezliczoną ilość sposobów, ogranicza jedynia nasza wyobraźnia. Wyruszając w kulinarną pierogową podróż dookoła świata, dotarliśmy aż do Korei Południowej, gdzie trafiliśmy na koreańskie pierogi Mandu…

po trzecie:
PIEROGI

Bogaci w doświadczenia kulinarne, zakochani w pierogach, stworzyliśmy miejsce, w którym świat kręci się wokół pierogów. Gospodyniom domowym, które kunszt lepienia pierogów mają opanowany do perfekcji, przekazaliśmy zebraną wiedzę, dzięki czemu potrafią one idealnie odwzorować zarówno pierogi tradycyjne, jak i pierogi różnych zakątków świata. Mieszanka rutyny, młodości, pasji, perfekcjoinizmu, elementy polskiej tradycji, powiew kuchni świata – wszystko to odnajadziecie w Mandu.

po czwarte:
JAKOŚĆ, SMAK, ROZWÓJ

Doświadczenie, które zebraliśmy od otwarcia Mandu, pozwoliło nam znaleźć się w miejscu, o którym nawet nie marzyliśmy. Po 3 latach od debiutu, otworzyliśmy drugie Mandu w centrum Gdańska. Tysiące zadowolonych gości docenia nasz trud włożony w smak oraz jakość produktu. Nasze pierogi powstają w oparciu o codzienną poranną produkcję świeżych farszy, które następnie na zamówienie gości trafiają do pierogów zawijanych przez niestrudzone panie „lepioszki”.